• +381 69 688 902
  • Radno vreme: 24/7

Otkup LED, LCD, OLED Televizora do 2 godine starosti

BEOGRAD - Pozovite nas 069688902

Otkup ISPRAVNIH LED i LCD Televizora BEOGRAD - do 2 godine starosti

Prilikom odabira televizora, u današnje vreme, korisnikov izbor se svodi na opredeljivanje za LED LCD televizor. LED LCD televizori za osvetljenje ekrana koriste takozvane LE diode (skraćeno: LED). Ovo je trenutno najefikasniji vid osvetljenja ekrana jer nudi dobre rezultate uz minimalnu potrošnju električne energije. Kao što je slučaj i sa ostatkom tehnologije tako se i što se tiče televizora stalno susrećemo sa novijim, naprednijim modelima koji prete da zauzmu mesto našeg trenutnog televizora. Zato smo mi tu da dođemo na Vaš poziv i da po najboljim cenama otkupimo televizor od Vas koji vam više nije potreban.
Otkup Polovnih Televizora
Otkupljujemo polovne televizore. Ukoliko ste stari zamenili novim ili iz nekog drugog razloga smatrate da Vam televizor više nije potreban, pozovite nas i dolazimo na Vašu adresu da otkupimo uređaj od Vas.
Otkup Novih Televizora
Otkupljujemo nove televizore. Imate novi televizor a ne želite da ga koristite već da ga prodate? Na pravom ste mestu jer upravo mi se bavimo otkupom uređaja i više nego srećni ćemo biti da dođemo na Vaš poziv i otkupimo televizor od vas. Garantujemo brz dolazak, adekvatnu isplatu i plaćanje u kešu.

Proverite zašto smo najbolji!

Ovim poslom se bavimo već 11 godina. Jedni od najboljih smo na tržištu otkupa televizora. Otkupljujemo polovne i nove televizore.
Otkup Tableta
85%
Otkup Televizora
89%
Otkup Laptopova
94%
Otkup Mobilnih Telefona
98%

NAJPOVOLJNIJI OTKUP

Otkupljujemo mobilne uređaje po najpovoljnijim cenama i garantujemo najbolje isplate.
0
OTKUPLJENIH TELEFONA
0
PREĐENIH KILOMETARA
0+
ZADOVOLJNIH SARADNIKA
0
OTKUPLJENIH LAPTOPOVA