• +381 69 688 902
  • Radno vreme: 24/7

Otkup Mobilnih Telefona i iPhone uređaja

BEOGRAD - Pozovite nas 069688902

Otkup ISPRAVNIH Mobilnih Telefona BEOGRAD

Već 11 godina smo u poslu. Uspešno se bavimo otkupom svih vrsta mobilnih telefona i iPhone uređaja. Vršimo otkup polovnih ili novih telefona. Takođe otkupljujemo i zaključane i SIM free mobilne telefone i iPhone uređaje. Prilikom otkupa dolazimo do Vas. Samo pozovite i bićemo više nego raspoloženi da dođemo do mesta gde Vam odgovara i izvršimo otkup i da poslujemo na obostrano zadovoljstvo.
Otkup Polovnih Telefona
Ukoliko posedujete mobilni telefon ili iPhone uređaj koji je korišćen ali i dalje u ispravnom stanju a želite da ga prodate - na pravom ste mestu. Obratite nam se i mi smo tu za Vas.
Otkup Novih Telefona
Otkupljujemo nove telefone, iPhone uređaje i telefone koji nisu korišćeni ili su kratko korišćeni. Obratite nam se i garantujemo brz dolazak, i sigurnu i najbolju isplatu u gradu.
Zaključani ili Otključani
Otkupljujemo telefone i iPhone uređaje koji su SIM free, zaključani, bilo da su sa domaćih ili inostranih mreža. Ukoliko imate telefon koji je zaključan na neku od mreža javite nam se jer mi otkupljujemo i zaključane telefone.

Proverite zašto smo najbolji!

Ovim poslom se bavimo već 11 godina. Jedni od najboljih smo na tržištu otkupa mobilnih telefona. Otkupljujemo polovne ili nove mobilne telefone. Takođe otkupljujemo telefone koji su zaključani na mrežu domaćih ili stranih operatera.
Otkup Tableta
85%
Otkup Televizora
89%
Otkup Laptopova
94%
Otkup Mobilnih Telefona
98%

NAJPOVOLJNIJI OTKUP

Otkupljujemo mobilne telefone i iPhone uređaje po najpovoljnijim cenama i garantujemo najbolje isplate.
0
OTKUPLJENIH TELEFONA
0
PREĐENIH KILOMETARA
0+
ZADOVOLJNIH SARADNIKA
0
OTKUPLJENIH LAPTOPOVA